Europa1989 kender de fleste måske bedst som cafeen i hjertet af København på Amagertorv. Café Europa fik på kort tid et godt ry for holdningsfyldt cafedrift med den gode service og kvalitet, vi præsterede. Det er i al enkelhed baggrunden for, at Europa1989 kantiner så dagens lys tilbage i 1993. I dag driver vi 14 kantiner, hvoraf kantinen i Blixens er vores første uden for København.

Café Europa 2019 er den første café i vores 2.etape af denne rejse, vi er på. Vi vil altid bestræbe os på at levere højeste kvalitet, og vi finder inspiration i både det klassiske cafémenukort, det italienske køkken og vores lokalområde.

Herunder kan du læse mere om de forskellige tilbud Cafe Europa driver i Blixens.

Restauranten har frem til efteråret 2019 åbent hver torsdag 17.00 – 20.30. Hver torsdag serverer vi en lækker tre retters menu med en tilpasset vinmenu.
Dette bliver en italiensk familierestaurant, hvor vi serverer autentisk mad i Osteria/Trattoriastil, hvor de gode råvarer er i fokus. Der vil være et spændende vinkort med vine fra hele verden med fokus på italienske vine. I Restaurant Blix vil du opleve kvalitetsmad i dejlige rolige omgivelser, en uformel stemning og et sted, hvor alle skal kunne føle sig velkommen.

For mere information:

Mail: cafe@europa1989gellerup.dk

Tlf. 53733640

Cafeen tilbyder lækre salater, burgere, nachos, kage, sandwich og dagens gryderet. Det er desuden muligt at købe dagens frokostret til en fast tallerkenpris, og medarbejderne er velkomne til at nyde deres frokost i cafeen, selvom den er købt i kantinen.

Baren er hjertet i vores forretning og her vil du altid finde en af vores ansatte, som kan hjælpe med bestillinger eller andre spørgsmål.
Baren er åben mandag-fredag 11.00-17.00 for alle gæster. Vi har et stort udvalg af special øl, fadøl og et bredt udvalg af vine. 

Hver fredag fra kl. 14 afholder vi fredagsbar.

Kafferisteriet er åbent hver morgen mandag-fredag fra 7:30-11.00, hvor der serveres en sund og lækker Grab&Go morgenmad som f.eks. friskbagte boller, skyr, havregrød, Juice og sødt bagværk. Derudover serverer vi selvfølgelig et stort udvalg af kaffe og te, ristet i vores eget kafferisteri i huset - Europa Kaffe & Te.
Det vil også være muligt at købe kaffebønner og te med hjem.

For mere information:

Mail: kaffe@europa1989gellerup.dk

Hvis du vil booke et bord, kan du ringe på 53 81 39 36 eller 53 73 36 40. Du kan også sende en e-mail til krj@europa1989.dk.

I kantinen serverer vi en lækker frokostbuffet mandag til fredag fra kl. 11:00-13.30. Som ansat betaler du med din brik. Gæster kan betale med dankort/kreditkort. Du tanker din brik op på en station i receptionsområdet eller i kassen på Cafeen. 
Som medarbejder betaler man 10 kr. pr. 100 g. Udefrakommende betaler 15 kr. pr. 100 g. Er der suppe på menuen, er der et fast suppetillæg.

Hver dag vil du finde dagens varme ret, buffet med blandede salater, mulighed for at blande egne salater samt pålægsfade.

Ønsker du dagens varme ret anrettet, kan du gå i cafeen og købe en tallerken på 300 g til 30 kr. eller 500 g til 50 kr. Her sparer du ventetiden, hvis der er lang kø i kantinen. Udefra kommende gæster betaler henholdsvis 50 kr. og 75 kr.

Man må gerne spise sin medbragte mad i kantineområdet og i madboksen.