Blixens er et åbent hus som for eksempel Dokk1. Du kan derfor bruge huset alle hverdage 7.30 - 15.30, dog torsdage 07.30 - 17.30.

Uden for almindelig åbningstid skal du have en aftale med en medarbejder for at få adgang til huset.

Dog har Cafe, Restaurant, Kafferisteriet samt Den Gode By særlige åbningstider. Du finder mere information om Cafe Europa og Den Gode By her

For bilister

Hvis du ankommer med bil, kan du køre i parkeringshuset fra Inger Christensens Gade nr. 74B. P-huset er åbent for alle og indeholder 470 gratis pladser. Derudover kan du parkere gratis på p-pladser i området. Der er også afsat pladser til motorcykler. Pladserne er udstyret med bøjler, så motorcyklerne kan spændes fast.

Derudover er der placeret 30 parkeringspladser mellem p-hus og kontorhuset med adgang fra Inger Christensens gade. Det er handicappladser og pladser til kunder med et hurtigt ærinde i huset.

P-huset er døgnåbent, og alle indgange samt store dele af de indendørs arealer er videoovervåget.

For cyklister

Cykler kan parkeres på terræn i de overdækkede cykelparkeringer. Der er 500 parkeringspladser til cykler.

Blixens ligger på adressen Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand.

Hvis du ankommer med bil, kan du køre i parkeringshuset fra Inger Christensens Gade nr. 74B.

Hvis du er med bus, kan du tage flere forskellige linier til Blixens. Linie 4A, 6A, 15, 22, 35 og 43 stopper alle næsten lige udenfor døren.

Det er muligt at booke rooftop til arrangementer. 

Alle henvendelser vedr. booking af lokaler, skal sendes til MTM-Arrangementsbooking på arrangementsbooking@aarhus.dk

Hvis du er interesseret i at få en rundvisning i Blixens, skal du henvende dig personligt i receptionen, eller tage kontakt til leder af receptionen, Anette Nathan på tlf. 29 20 81 86